------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Alien Creeps - Tower Defense IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ cheat kód nekonečné zlato ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Alien Creeps - Tower Defense 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Alien Creeps - Tower Defense Стратегії askuVytvorte nové mody, udalosti, úrovne
Je to zábava
Thief Puzzle - Can you steal it ? 解謎 xnvxUskutočnil som platbu cez zaťaženie, aby som kúpil prudký nárast v špeciálnej ponuke. Platba bola odpočítaná, ale neboli udelení žiadni hrdinovia. Prosím vyriešte môj problém!!
Páči sa mi hra, ale za výhru sa platí, žiadni hrdinovia si nemôžu kupovať drahokamy a mince, a dokonca aj zásoba všetkých drahokamov, ktoré potrebuje, som veľmi sklamaná. Dúfam, že pri ďalšej aktualizácii môžem nakupovať hrdinov pomocou drahokamov a mincí ešte jedna vec, nemôžeme získať odmenu 15. úrovne v prípade, obmedzený čas je príliš krátky
Alien Creeps - Tower Defense Strategiya xovhNiekedy reklamy zmrazia hru alebo sa nenačítajú, takže nedostanú veci navyše.
Hrdinovia by mali byť zadarmo a nie drahí a hrdinovia môžu dostať výzvu ako 1 hrdina po 50 úrovniach. Vďaka
Hra sa mi veľmi páči a môžem povedať, že je to jedna z najlepších tower defense. Len ma sklamalo, že vývojár už prestal aktualizovať.
Hra Alien Creeps TD - Epic Tower Defense · online hrať na ...
Myslel som si, že je to dobrá hra a nedokázal som pochopiť jednohviezdičkové hodnotenie, kým som sa nedostal na koniec misií a neuvedomil som si, že je to doslova polovica hry s polovicou dokončeného príbehu. Vychádza už 7 rokov a naposledy bol aktualizovaný pred rokom a nemôžete sa obťažovať s dokončením? Dal som dve hviezdičky, pretože ma to bavilo aspoň pár dní. Nemôžem uveriť, že som na to minul peniaze.
Hra zostala náročná a zaujímavá aj po 25+ úrovniach. Žiadny tvrdý predaj platených upgradov, žiadne zjavné chybné hry. Pekná práca.
Jedna z najlepších Tower Defense, ak nie najlepšia! Ďakujem vám chlapci, že ste sa nezbláznili z reklamy ako väčšina hier a že sa úrovne dajú hrať toľkokrát, koľkokrát chcem, bez použitia energie alebo čohokoľvek iného.
Nemohol som prejsť ani tutoriálom. Zlyhá vždy v rovnakom bode.
Alien Creeps TD 전략 wlrxNaozaj dobrá hra...ale teraz máte všetky vylepšenia a dokončili ste hru zbieraním všetkých hviezd. Môžete priniesť viac vzrušujúcich úrovní, prosím
Kúpil som si lietajúceho hrdinu. Žiadne ďalšie vynaložené peniaze. Podarilo sa mi zdolať všetkých 50 úrovní. Hra je dobre vyvážená a náročná. Ak je to pre vás príliš ťažké, potom obrana veže nie je vašou silnou stránkou. Celková hodnota financovania ďalších máp. Ďakujeme za viac ako 70 hodín zábavy.
Alien Creeps - Tower Defense Strategiya qgdfTato hra je konecne nieco ako Kingdom rush
Grafika dobrá, dej dobrý. Okrem toho, že hru zaplaťte za výhru. Neinštalujte. Nakoniec sa dostanete na úroveň, kde si musíte kúpiť hrdinu so skutočnou menou, aby ste postúpili na ďalšiu úroveň. Táto hra je nanič. Vrelo ti odporúčam na túto hru ani nemyslieť .. ak uvažuješ o tejto td hre, je lepšie odinštalovať playstore
Hra je ťažká na úrovniach 40 a vyššie doslova nevyhrateľná
Hral som túto hru zapínať a vypínať posledné 2 roky. Z nejakého frackinského dôvodu vždy stratím telefón, keď som už na poslednom bojovom poli! Stalo sa to 4-5 krát. Dúfam komukoľvek, že to nebude šiesty raz! Vďaka spoločnosti Google, že ste urobili prechod znesiteľným!
Super dobrá hra chcem ju dohrat celu
Z chvenia fotoaparátu sa mi chce zvracať....je to naozaj nepríjemné. Odstránené. Dajte nám aspoň možnosť zrýchliť hru.
Malo levelov inak by bolo 5 hviezd, inak som velmi spokojny. Jedna z mala hier kde sice tazko ale da sa prejst bez nakupu.
Mal veľmi zlú skúsenosť, úroveň jednoducho spadla bez dôvodu.
Dobrá oddychovka
Veľmi zábavné, ľahko sa hrá a vyžaduje dobrú stratégiu na víťazstvo proti mimozemským hordám! 🙂
Zatiaľ je to celkom dobré. Väčšina hier má príliš veľa možností a príliš veľa úloh, ktoré podľa mňa nehrajú hru. Toto nie je tak. Moja jediná sťažnosť je, že raketomet, aspoň cez 10 000 vyššej úrovne, strieľa príliš pomaly a príliš slabo, takže ho nikdy nepoužívam. Úplne zbytočná možnosť veže.
Táto hra je pekná dobrá pre rodinu. Príliš pekná práca tvorcovia hier urobte ďalšiu bojovú hru ako s mimozemšťanmi, príšerami alebo akýmkoľvek druhom robota alebo hraničných hrdinov s rôznymi schopnosťami, prosím, alebo ak nemôžete urobiť, jednoducho aktualizujte túto hru, dobre? Chcem dostať nebeského robota s guľometom, pls
Alien Creeps TD: fight aliens and save the world in the most action packed tower defense game on IOS! This tower defense game has it all: frenzied action
Skvelá hra! Jediná spätná väzba, na ktorú momentálne myslím, je, že je to občas frustrujúce, keď sa pokúšam použiť vežu tesla a namiesto toho sa herná mapa posúva a nepriatelia sa dostanú cez moju obranu, pretože dotykový príkaz nereagoval tak, ako som dúfal.
Jedna chyba môže zničiť všetko, pokiaľ nemáte účet na Facebooku. Mal som takmer všetkých hrdinov, každý po 20 lvl, vrátane 2 hrdinov udalostí plus veľa modov pre veže, nepočítajúc drahokamy a zlato. A potom, čo sa niečo stalo s telefónom, keď som ho zapojil do nabíjania, keď sa hra načítala. Teraz nemám žiadny pokrok, zostali len niektorí hrdinovia, ale všetci sú 1. lvl. A cítim sa veľmi zle, pretože som investoval peniaze do nedokončených a nelojálnych "unfacebookerov".
Skvelá hra, dobrý zabijak času, takže buďte varovaní. Požiadavky na platbu za hru sú len pre hrdinov. Stále som nevidel žiadny spôsob, ako získať tie lepšie zadarmo. To znamená, že sú k dispozícii za rozumnú cenu a často sa predávajú v balíkoch s inými položkami.
1 Clash Royale; 2 Alien Creeps TD; 3 Metal Slug obrany; 4 Británia Rush; 5 Realm Defense; 6 Fantázia obrany hračiek; 7 Steampunk Defense: Tower Defense
zábava, ale môžete aspoň .... kúpte si *pomocníka z našich mincí ... nechcem z tejto hry míňať žiadne peniaze ... mala by to byť zábava, nie *gamber.
Žiadne nové úrovne, žiadne nové výzvy, žiadni noví hrdinovia. Potrebujú urobiť nové úrovne a mať nejaké denné, týždenné výzvy.
Táto hra sa mi veľmi páči wow je to veľmi dobre urobená Pekná hra
Dovoľte mi ovládať možnosti počas tutoriálu alebo možnosť preskočiť tutoriál..
Zábavná veža d s množstvom vylepšení. Mohli by ste využiť väčšiu slobodu s umiestnením veží.
Táto hra je skutočne náročná len preto, že zdroje sú príliš drahé aj po aktualizácii jednotiek.
Alien Creeps - Tower Defense உத்தி dcbJe to zábavné v prvej fáze, ale potom bez ohľadu na to, čo robíte alebo aké zbrane používate, mimozemšťania vás neustále porazia a už to nie je zábava, pravdepodobne to odinštalujem
Brutálna hra
Zábavná rotácia na hrách TD, ale chlapče, chlapče, predali svoju dušu na výhry. Úprimne povedané, pravdepodobne prestanem hrať, keď sa mi minú bezplatné drahokamy.
Odkedy som naposledy hral túto hru, je to oveľa ťažšie. Teraz si musíte buď kúpiť vybavenie alebo sledovať nespočetné množstvo reklám, aby ste sa mohli posunúť vpred. V opačnom prípade sa zaseknete v počiatočných lvl. Tak nerozumne
Super hra treba skusit