------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Blend It 3D IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερα primogems ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Blend It 3D 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Φίλε, πάρα πολλές προσθήκες. Cmon, είναι διασκεδαστικό, αλλά οι διαφημίσεις το καταστρέφουν σοβαρά
Μου αρέσει αλλά έχει τόσες πολλές διαφημίσεις
Το καλύτεροοοοοοοο!!!😀😁 αλλά το βαριέσαι λιγο!😑😐😑😥
Είναι τόσες πολλές διαφημίσεις που περιέχουν στο δίκτυο
Αυτό το παιχνίδι γίνεται βαρετό, αλλά είναι αρκετά εθιστικό και είναι εντάξει, μου αρέσει, αλλά ξέρω πολλούς ανθρώπους που δεν θα το έκαναν, ίσως μειώσουν τον τόνο στις διαφημίσεις
Blend It 3D Казуални jhylΗ καφετέρια Blend στην Μετεώρων & Κορωνίδος Τρίκαλα σας περιμένει για καφέ τηλέφωνο 2431073600. ... i agora mas - android. i agora mas - ios
VirtualFoundry Stainless Steel 17-4 - Το πρώτο ...
Πάρα πολλές διαφημίσεις Λαμβάνω μια διαφήμιση για την απώλεια και την υπέρβαση του επιπέδου πίσω με πλάτη
ορεο
Υπέροχο παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, αλλά έχω κάποια ζητήματα σχετικά με αυτό πρώτα είναι ότι οι προσθήκες είναι πάρα πολλές κατά τη γνώμη μου και νιώθω ότι πρέπει να μπορείτε να μπερδέψετε ένα ποτό άσχημα Αυτό είναι όλο
Ποτέ μην εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή είναι τόσο ενοχλητική που οι προσθήκες όταν τελειώσετε ένα επίπεδο βλέπετε μια προσθήκη και αφού ολοκληρώσετε το επόμενο επίπεδο βλέπετε την ίδια προσθήκη ή μια προσθήκη είναι πολύ ενοχλητική, δεν το συνιστώ.
Καλο
Φρικτό, μια από τις διαφημίσεις έλεγε ότι μπορείς να ξεκολλήσεις το χέρι σου, αλλά δεν με αφήνει.
Νομίζω ότι το παιχνίδι είναι φανταστικό!! Γιατί το παιχνίδι με έκανε να πεινάω. Και για μένα ήταν εύκολο.
Τελιοοο κατεβαστε
Blend It 3D கேஷுவல் ddpTo φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που διοργανώνει η ομάδα Blend και πραγματοποιήθηκε για ... Κατέβασε το app για Android από το Play Store.
Εκπληκτικά δροσερό. Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι και το έχω παίξει πολλές φορές. Νομίζω ότι αυτό είναι το μόνο παιχνίδι με λιγότερες διαφημίσεις. Σας ευχαριστώ παρακαλώ συνεχίστε. Ό,τι καλύτερο ♡❤🧡
Υπήρχαν πολλές διαφημίσεις. Idk είχα αυτό το παιχνίδι για περίπου 20 λεπτά και είναι απλά βαρετό
Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά ω Θεέ μου οι διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις το κάνουν να καθυστερεί πολύ. Αλλά εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι
TRANSFORMERS: Skapt til Kamp Action dyaΛοιπόν...είναι καλό παιχνίδι αλλά ταυτόχρονα θα βαρεθείτε
Στην περίπτωση αρχείων με επέκταση BLEND, μπορούν να ανοίξουν δημοφιλή πακέτα λογισμικού όπως Blender 3D File και Blender Publisher Data File.
Το καλύτερο παιχνίδι αλλά εδώ είναι ένα πρόβλημα ............ Αυτό το παιχνίδι έχει μερικά φρούτα και λαχανικά για ανάμειξη, αλλά δεν μπορώ να το ελέγξω, το ελέγχω, αλλά αυτό είναι τόσο γρήγορο αυτό που κάνω;
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι αν πάτε πολύ μακριά το χέρι σας θα αιμορραγούσε. Το παιδί μου παίζει αυτό το παιχνίδι και δεν του μαθαίνει το σωστό.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό. Δεν υπάρχουν απολύτως διαφημίσεις. Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όπου πρέπει να συνδυάσετε πράγματα που θα σας αρέσει!
Είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά υπάρχουν πολλές πολλές διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε παρακαλώ να μου λύσετε αυτό το πρόβλημα αν το λύσετε, υπόσχομαι ότι θα σας δώσω 5 αστέρια
Καθόλου ωραία...τα παιδιά που είναι σε μικρή ηλικία θεωρώ δεν πρέπει να το παίξεις.... ΕΊΝΑΙ αηδία ...αν σου ξεφύγει λίγο το φρούτο κόβεσε..δεν το προτείνω
Μετά από όλα πρέπει να υπάρχει μια προσθήκη, επίσης, αν κρατάτε για πολύ, ανακατεύετε το χέρι ή το χέρι σας και το μπράτσο σας, αν ένα μικρό παιδί το έβλεπε αυτό, θα τρομοκρατούνταν πολύ άσχημα, το άλλο λέει ότι είναι 3+ οπότε ένα παιδί 4 ετών μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι και δεν νομίζω ότι αν ένα παιδί τεσσάρων ετών έπαιζε αυτό το παιχνίδι και το κρατούσε για πολύ, θα έπρεπε να δει το αίμα
500+ Free Φόντο Οθόνης & Background Images - Pixabay
τέλειο♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Αξιοπρεπές παιχνίδι αλλά καταλαβαίνω πως βγάζεις χρήματα αλλά μετά από κάθε ποτό που κάνεις είναι λίγο πολύ
Ναι πολύ ωραίο παιχνίδι, μου αρέσει ο τρόπος που αναμειγνύεις τα φρούτα, αλλά πρέπει να βλέπεις τη διαφήμιση για να ανοίξεις ένα άλλο κουτί, αλλά γιατί δεν χρησιμοποιείς χρήματα για να ανοίξεις τα κουτιά
Του έδωσα βαθμολογία με 2 αστέρια γιατί όταν αναμειγνύετε πράγματα στο μηχάνημα μερικές φορές πονάει το χέρι του ατόμου στο παιχνίδι και δείχνει αίμα. Αυτό δεν είναι κατάλληλο για κάτω των 8 ετών κατά τη γνώμη μου.
Αυτό το παιχνίδι είναι καταπληκτικό, αλλά κάθε φορά που τελειώνω έναν γύρο και κάνω κλικ στο επόμενο, στέλνεται σε μια διαφήμιση και δεν μου αρέσει αν συνεχιστεί, θα διαγράψω αυτό το παιχνίδι
Blend It 3D Casual gmfSmart τηλεοραση 32 ή 40 - C DESIGN
Είναι τόσες πολλές διαφημίσεις που δεν μου αρέσει αυτή η εφαρμογή
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά όταν τελειώνω ένα από τα ποτά, πάντα λαμβάνω ADS και είναι πολύ ενοχλητικό
Υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις
Στη σημερινή λίστα των προσφορών του Android Police, θα βρείτε πολλά ... Moto Bike Racer Pro Fighter 3D $7.99 -> Free; Sale ends in 7 ημέρες
Γιάννης τρύπκης
Blend It 3D Nezahtjevne igre vztzΜετατροπη αρχειου απο BLEND σε OBJ - AnyConv