------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ hile kodu daha fazla para ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Dürüst olmak gerekirse, oyunu seviyorum, onunla ilgili her şeyi seviyorum. 5 yıldız verirdim ama ilerlememi geri almamın bir yolu yok.... Yeni bir telefon planı aldım ve geri dönmeye çalıştığımda yeniden başlatmak zorunda kaldım. En azından fb'ye bağlayayım ya da Google Play Store beyler hadi. Güncellenirse, o zamana kadar 5 yıldızla değiştireceğim. 1 🤷🏻♀️
mükemel bir oyun bayıldım rastgele fshsjakaysgsdfsgabanskishdgdfdgejsjksidydgdbnwkqowisydgdgfdgwnsmksoddggdbsnamskjsgdgsbsnakosjsgdsgsjskskisggbwkaosisydfvdbd
Gerçekte bir simülatör değil, ne yapması gerektiği konusunda kafam karıştı... ve çok fazla reklamı var... idk gibi. Aslında çok oynamadım.
İyi bir zaman geçiren eğlenceli bir ez oyunu ama Tanrı'ya yemin ederim ki, ekstra para için bir reklam izlemeye çalıştığımda donmayı ve tepkisizleşmeyi bırakmazsa, sadece kaldıracağım
Staff! - Job Game | Simulator असल की नकल वाले गेम iwbUghgnmlj njjdjdfjr jcnbbchchdbhhchhvvh vb vhchvh gönder daha da da
Çok güzel bir hikayesi olması hoşuma gitti Düzenle dostum 2. seviyede takıldım, boyamaya çalıştığımda hata veriyor boyamıyor sadece boya ve 1 milisaniye sonra normale dönüyor ve bu aynı zamanda alan yüzdesiyle de oluyor boyalı neden biliyor musun
Eğlenceli ve sanat tarzı harika ama çok fazla reklam var ama yine de eğlenceli
Oyun iyi ama ben onların %80 indirimli promosyonlarına daha fazla reklam yok diyerek para harcadım, ama bu gerçekten artık pop-up reklamlar değil, bir işten sonra parayı üçe katlamak için izlemeniz gereken reklamlardan kurtulmuyor .
Son güncellemeden önce iyi bir miktar para kazanıyordum, bu da yükseltmeye devam etmeyi daha iyi hale getirdi, şimdi güncellendiğine göre 300'e geri döndüm, berbat bir iş, çünkü oyunda çok uzaktayım, bu yüzden herhangi bir şeyi yükseltmek zor hepsi bu kadar pahalıyken.
Eğlenceli bir oyun ama reklamların miktarı benim için asıl caydırıcı oldu; Yükseltmelerin maliyeti artarken işten elde edilen para miktarı aynı kalır, bu nedenle para kazanmak için daha fazla reklam izlemeniz gerekir. Ayrıca, bazı işler o kadar fazla basitleştirilmiştir ki, sıradan ve zevksiz hale gelir.
Bu oyundan zevk aldım. Bayıldım. Halk da bundan keyif alacaktır.
Oyun harika ve hepsi ama neden hata veriyor??? Daha dün gibi aksadı!!! Bir an önce güncellenmesini istiyorum lütfen 😣😣😣
19.bölümyappin
pok gibi
Emin olmak için bir süre oynadı ama oyun sadece başka bir reklam grubu. Ne yazık ki doğru ellerde başarılı ve keyifli bir oyuna dönüştürülebilecek bir oyun. EA'nın açgözlülük seviyesini kaçırmaya başladığımda biraz üzücü.
ZamanV son çok saçma 8 yaş altı oyunu MCJCLCHCSKJCKDJDSSOVSPJSVOVSOHVSISVOJSVOJSVOJSVOSVAVOACAIHACOHACIHHACIHA IAVOAHCOAYVOYVAUVWIYWG9YG9YWG9WYVOWYVSOVSIHVOOHSCOHOSCOSHAYVAYYAVOYVA9VAYVAYVAOYVA9VACOOVOSVAVOACAIHACOHACIHHACIHA
Gibi çok fazla reklam Bir işi bitirdikten sonra nakit para almak için bir reklam var ve hediyeler bir reklam yapıyor
4 yıldız verirdim ama kullanmaya başladıktan sonraki gün çalışmadı. Ne zaman açsam çalışıyor ama oynata dokunduğum anda siyah ekran çıkıyor ve siyah ekran gittiğinde bile çalışmıyor kişi hareket bile etmiyor ve hareket ettirmeye çalıştığımda tekrar ediyor ve bunu sme yerinde yapıyor Bu kabul edilemez Birkaç gün önce oynamaya başladım.
Güzel ama evdeki takımlar kullanılabilir ve eşyalar bu kadar pahalı olmasa.Bunları düzeltirseniz sevinirim
reklamlar...
Staff! - Gioco di Simulazione Simulazione rwmÜcretsiz için sara.s school life apk, Android Uygulaması İndirme
Feb 9, 2021 - New Star Baseball Para Hileli MOD APK [2.0.4] - Android için ... Be a manager 2021 game is a football manager game that can carry out a full.
Staff! - Job Game | Simulator სიმულაცია eumkAirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arked xfdhBoya mini oyunu dışında her şeyi boyadım ama yüzde 100'ü vurmuyor lütfen bunu düzeltin
(Çocuk 5 yıldızla derecelendirdi) Harika oyun PERSONEL! iyi bir yaşam simülatörü oyunu bir tür hayat sim🤣🤣😃😐😐😐🤨😑 Aşk, derecelendirme ve yeni güncelleme fikri için ödül olabilir, daha fazla tasarım ve görünüm VEYA daha fazla görünüm ve daha fazla iş, Oyunu yaptığınız için teşekkürler! Sevdim! Brae A Neden 2 yıldız koyuyorsun kesme sessiz sorunu NE ZAMAN sesini kapatabilirsin? lol XD 😆🤣😂😹😆🤣😂😹😆🤣😂😹😆🤣😂 Bu oyun şimdiye kadarkilerin en iyisi :< lütfen 1-3 oran yapma bu oyun en iyisi lütfen kötü oy vermeden önce insanları lütfen çözümler düşünme !
Oyun gerçekten çok güzel ama tek bir sorun var oyundaki eşyaları kullanamıyoruz 1.isteğim: binelim ve başka cerrahi gid elim 2.: beğenilecek olsun ve onları davet edip parti yapabilelim 3.oyun içi olması bu olacakla oyniyalim. çok sevinirim.❣️🤡🤩❌❌
Bu oyun heyecan verici değil ya da meraktan sıkıldıysan bu oyunu oynayabilirsin Bu oyunu oynamaktan mutlu değilim Bu oyunu sevmiyorum bu yüzden başlamak için ver teşekkür ederim
Yaa gibia insaf oyununda bir zamanım bir geldi 2 dedi sonra oyunu değerlendirirlerdir. sonra ondan iyi yada kötü bir değerlendirmeyi kullanın.Biraz zaman verin.
Çok şirin bir oyun. Ama çıkış düğmesi yok bunu düzeltin
4. Gün de yere su döküldü bize su temizlemeye işletmek reklamı izleyip geçiyoruz
Personel! harika bir fikir ve bu oyun için heyecanlıyız! 🎮😀 Cihazımda Minecraft p*rn ile aynı seviyede reklamlara gidiyoruz. 😀😉 Ve taklitçi bu oyunun bir parçası olmak iyi bir fikir değil. 🚫🚫📮 1 yıldız bu yüzden. ⭐🤬
Sürüm: 1.2.7; Boyut: 86 MB; Gereken Android Sürümü: 5.0 ve sonrası. Kurulum. “Staff Job Game v1.2.7 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını
Oyun bir harika çok fazla değerde ve görselleri çok tatlı. 600. Bölüm civarına buraya ama bölüm tekrarları çok oluyor. 1 uzağa yer silme eşya taşıma gibi çok görev olsa daha da güzel olurdu.
Bu şirketin her oyunu mutlaka oynanmalı... Tüm oyunları eğlenceli ve eğlenceli.. Yaratıcılıkları ve benzersizlikleri ile her seferinde beni şaşırtıyorlar... Kalbimin derinliklerinden teşekkür ederim
İyi ama param hızla tükeniyor ve buna ekleniyor
Bu oyunda ilk önce sadece bir bulmaca oyunu olacağını düşünmüştüm ama şimdi kendi evini yapabileceğini biliyorum bir kediyi bir kediyi duvarları kırabilirsin işinde insanların yediklerini patlatmasını sağla bu sadece harika bu da harika grafiklere sahip oyunu kendin dene benim gibi düşünebilirsin
Bu oyun SADECE neredeyse OTOMATİK bulmacalar ve bu oyunun başlangıcı ve bitişi arasında yaklaşık 20 REKLAM... ...oyunları sevmiyorsanız mümkün olan tek şey sonsuz, kalıcı taşlamadır, KURMAYIN
Öldürme zamanı için iyi bir oyun ama daha fazla seviyeye ihtiyaç var ve mobilya maliyetini düşürün...
Çok nazikçe, oyunun harika olduğunu söyleyeceğim, ama yeri paspaslayamıyoruz çünkü HİÇBİR SU SUYU YOK. Ve reklamlar, sizce de çok fazla değil mi? Sonuç şudur: Yeri paspaslayamamak 2 yıldız cezası verirken, reklamlar 1 yıldız cezası ile başlar. Bunu düzeltin ve 5 yıldız koyacağım.
Hakeem şu anda Jillian'ın İngiltere ve yurtdışındaki hava durumu ile ilgili bir sorun değil
HER etkileşimden sonra atlanamayan 30 saniyelik bir reklama sahip olmanın iyi bir fikir olduğunu kim düşündü? Zamanını ayarladım ve sen kelimenin tam anlamıyla reklamlara oynamaktan daha fazla zaman harcıyorsun.
Tamir etmeye çalışacağınız bir eviniz olmadan önce oyun çok daha iyiydi ve bir nokta vardı, Seviye üstüne seviye atladığınızda.. Çok daha iyiydi
Oyun eğlenceli ama can sıkıcı reklamlarla dolu..
Bu oyun evde çok yavaş ama işlerde gayet iyi, neden ve evdeyken 10 dakika gibi düştüğünü bilmiyorum, evdeki gecikmeden nefret ediyorum, işler iyi, geliştiriciler bunu görüyorsa lütfen düzeltin
Staff! - Job Game | Simulator הדמיה cwuTek şey iyiydi, birçok reklam için ve sadece oyunları mahvediyor
Daha fazla para almak istemeseniz bile çok fazla reklam var. Ayrıca ekstra para kazanmak için bir reklam izlediğim, ancak sonrasında hiçbir şey alamadığım zamanlar oldu. Yine de harika konsept
Oynayın benimki efsane
oyun harika denemeyin bile
Harika fikir, Switch oyununa bayıldım. Bu, sadece para kazanmak için her beş veya altı saniyede bir reklam GEREKTİRİR.
Yuklenmiyorrrrrrrrr
Yeri paspaslamam gereken bir görevin olduğu ve aksamaya başladığı bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim. Neden bilmiyorum. Tüm verileri silmekten başka seçeneğim yok.
Staff! - Job Game | Simulator הדמיה mnm